Legumele și fructele proaspete nu sunt doar un lux, ci o necesitate și o oportunitate pentru afaceri bune, de asemenea.

Legumele și fructele aflate la mijlocul timpului de producție sunt de cel mai bun gust, si calitate, dar de rezistență mai mică și preț cel mai mic. Proiectul nostru își propune să introducă o alternativă la tehnologiile reale de stocare care consumă energie, produse finale de calitate scăzută, si scumpe. Acestea se bazează pe curățarea produselor, răcirea lor la temperaturi scăzute, depozitându-le într-o atmosferă normală timp de câteva luni, și punerea lor pe piață. Procesul de răcire este foarte ineficient energetic, produsele își pierd gustul inițial, culorile lor se estompează, iar multe dintre ele s-au avariat și au deteriorat produsele din vecinătate. Acest lucru se întâmplă deoarece bacteriile și ciupercile de obicei pe pielea lor și în interiorul lor încep procesul de distrugere.

Ce este UNIC în comparație cu concurenții de ultimă generație ale pieței?

Tehnologia Out se concentrează pe distrugerea majorității bacteriilor și ciupercilor și pe începutul procesului de depozitare, după recoltarea lor şi transportarea lor la capacitatea de depozitare. Se poate face prin expunere la UV sau la ozon. Dupa tratament, produsele sunt depozitate în camere izolate, dar în loc de răcitoare puternice și o atmosferă normală, introducem o atmosferă bogată în azot și săracă în oxigen, 12-16Temperatura de depozitare ⁰C, si o pastreaza pana o pun6 pe piata. Toate procesele de distrugere a produselor sunt blocate atâta timp cât atmosfera are oxigen foarte scăzut. Procesul de depozitare a produselor este supravegheat de automatizare și un sistem inteligent care prezintă viața și analiza istorică a parametrilor atmosferei de depozitare, umiditate, temperatura, culoare, si calitatea produselor. Înainte de a trimite pe piață, atmosfera existentă este schimbată într-o atmosferă normală și temperatura se reduce la 8 grade, să respecte tehnologiile de distribuție și logistică. Prin urmare, putem manca rosii de Craciun cu aroma si gust de august si capsuni cu gust de iulie. Costurile sunt mult mai mici decât tehnologia clasică de stocare, consumul de energie este mult mai mic, iar semnele de poluare ale produselor sunt mult mai mici decât depozitarea clasică.